❤ M e & U ❤

Daisypath Anniversary Years Ticker

Sunday, December 27, 2009

dun noe

rite now aku x tau la..may b nie 1 dugaan dlm rship nie..
dlm fikiran aku skang nie semua bermula ngan
KNP,KNP dan KNP..

pnt la mcm nie..
sedey,sakit ati etc..
pnt nk thn mcm nie..
ye al aku tau biase la dlm becinta x nk bahagia je..
mst la ade gado2 syg
but dun noe lahhh....

haihh..
kdg2 terpk np bahagia selalu nye sekjp je..
then pergi pastu lame nk dpt kan kembali..
may b da tertulis untk aku mcm tu..
kdg2 aku t'pk
adakah nie sume dtg dr keslpan aku sindri
or
xde 2 way communication in rship..

aku sindri pun krg pasti..
=(

separuh jiwa ku pergi



separuh jiwaku pergi
memang indah semua
tapi berakhir luka
kau main hati
dengan sadarmu
kau tinggal aku

reff:
benar ku mencintaimu
tapi tak begini
kau khianati hati ini
kau curangi aku[2x]

kau bilang tak pernah bahagia
selama dengan aku
itu ucap bibirmu
kau dustakan semua
yang kita bina
kau hancurkan semua

repeat reff [2x]

benar ku mencintaimu

wedding dress

video

=) really like dis song =)

hope u guys enjoy it..

Thursday, December 10, 2009

2nd home

hurmmm im back muadzam shah...
haiyooo manyak mls lor mau balik cni..
bowink2..
but its ok,at least bley jumpe ngan syg..

miss him so much...
but did he really miss me??????
;(

Friday, November 20, 2009

MOODY

"haihh btol2 mrah la..AAAAAAAARRRRRRRGGGGHHHHHH.....
xtau nk luah kat sape dahhhh...
ckap slah..xckap slhh...
xtau ape yg dia nk..ssh bile ckap ngan org yg xsuke nk dgr ckap org..
y every men doesnt feel what women really think..
y them really trying to make women hurt..
its really pain...every nite feel da same thing..u just give a bad hope to this gurl..im so pity to her..
im sori if dis really make u mad to me..
but its true..u really2...ARGGHHHH!!!
trying to b a man dat u can handle every things in rship...
trying to b understanding n fair in ur life....
trying to b more care in ur rship..
n dun to b really selfish..dat all EGO
dun always blame all prob to her..she always want a perfect r'ship wif u..but u????
haihhh..."

p/s: feel really bad..after read this novel....arrgghhh tension..jgn bace buku nie..

Monday, November 16, 2009

EmPaT..4..?????

haaaa topik kite ari nie..
KENAPA LELAKI PERLU KAWEN 4??
setuju or tak
jeng jeng jeng..
haihh aku pun xtau..kekdg tu pelik la jgk..nape nk mcm tu..its not fair..seblm kawen"engkau la segala gala nye,tp bile dah kawen harammmm... =p
so kena la tnya lelaki..
tp bg aku mmg bley depa nk kawen smpai 4,tp pada2 laaaa..
tgk la pd kemampuan dr zahir dan batin,masa,keseimbangan,tanggungjwb yg akan dorg pikul..
hurmm bg aku setakat batin je yg mampu dorg bg..baek xyah..wat menyusahkan pompuan tu je.. tu name nye gatal..da la kawen 4,nafkah xbg,sume c isteri kena wat..da la xikut turn, then mst kesian kat ank2..mst dorg x tau nk ckap ape ngan org sekeliling...haihh klo bab nie je,lelaki mst ckap ikut sunnah nabi..tu je la yg ikut..yg laen xde pun nk wat..kuikui..( jgn mrah ek kaum adam,juz pndgan seorg yg bernama wanita)..
so klo nk kawen tu bley..but make sure u guys mst btol2 fhm ape erti sebnr berkawen empat..bkn maen bedal je..ikut sedap bdn..kuikui...


tp bg sesetgh lelaki bkn la menduakan/berpoligami d sbb kan kekurangan seorg isteri tu,tp dsbb kan tiada kekuatn iman dan kelmhan jiwa dan cara mereka mengawal nafsu..(tu juga d tujukan pd wanita)

tp xsemua lelaki mcm tu,ada jgk yg setia,baek dan juga seorg yg amat penyayang..sestgh je yg gatal nk kawen empat..dan kekdg dlm mslh nie bkn la selalu nye dtg dr pihak lelaki shj,mlh kdg2 dr seorg pompuan juga..
ia berbeza mengikut kes. Namun secara umumnya semestinya dua-dua salah.

mari la kite same2 renung2 kan
tammat........

p/s:ini hanya lah pndngan semata mata..xde pun nk cube menyakiti atau menyebelahi mana mana pihak...harap maklum..harap segala salah nk silap harap d maaf kan..sekian

Friday, November 13, 2009

waris+pewaris apakah itu?????

hurmmm for da 1st time aku g tgk sedara mara aku urus kan psl pembahagian harta pusaka..haihhh ssh gak ek psl bnde nie..klo si ank nie menggl dulu seblm mak nye,harta dia xdpt la,apa la,itu la..aku pun pusing dgr org tu ckap...then,mcm2 jadi bile kes nie da bukak..mcm2 hal la n mcm2 perangai...tp besh gak dpt tgk bp bnyk harta nenek moyang aku ade..bgs2...
hahahahhaa....
=)

blablablablabla....

Ku sadari,
ku tak sempurna,
Ku tak seperti,
yang kau inginkan

blablablablabla........
=(

~HaRi TeRaSa KoSoNg~



Wish there was something now I could say or do.

I can resist anything but the temptation from you.

But I'd rather walk alone than chase you around.

I'd rather fall myself than let you drag me on down.

Yesterday seems like a life ago.

cause the one I love today, I hardly know.

Seven lonely daysmake one lonely week.

Seven lonely nightsmake one lonely me.

*thanx 4 shar'..take it from flickr..*

v(-o^)

Wednesday, November 11, 2009

~KOREA~

hurmm hehehehe ade hobby baru skang nie...wish me luck untk hobby nie..
hobby nye mari blajo bahasa korea..lai lai lai...
if korang nk blajo,moh g website nie..

http://world.kbs.co.kr/learn_korean/lessons/e_index.htm#

slamt blajo...
Annyong-hi gyeseyo (good bye)

Tuesday, November 10, 2009

manusia x prnh ckup dan bersyukur
dgn apa yg mereka dapat,
mereka hanya mahu kepuasan untuk diri mereka shj,
tanpa mengerti perasaan org lain
..

itu lah manusia..........

BoSaN

hurmm BOSAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xtau nk wat pe..nk tgk muvie mcm mls je..
nk tdo x bley tdo,
nk call syg crdt xde (termsuk ngan syg),
haihhh mau buat apa lorrr..
bg tau skit..

aRgHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tensiones...

Monday, November 9, 2009

ong..ong..ong..ong







ong..ong..ong..



hurmm gini cite dia..
ade org tu g klntan beli kan kite bnde
nie..

suke sgt..BESAR!!!!
thanx syg..
really appreciate dat..
~katak+kodok=CHENTA~



hehehe..tp kan ade satu benang tu da tercabut

sowi syg...nnt org jht balik ek.. =p





Photobucket LUV U SYG......

...NUTOX....

HEHHE...ari tu g mkn2 kat JJ bkt tggi..then tetibe kecoh
plak kat bwh..np ek????
















OWHH!!!!!!!!!!!!!!!!! FAZURA rupe nye dtg...
wahhhh chantek bangat dia tu..












tgk dlm tv so so la..but bile tgk live,
mak aii mmg chantek..









so nie je yg sempat eden ambk time tu..

so pas nie nk chantek mcm
FAZURA pkai la NUTOX..
kuikui =p

Sunday, November 8, 2009

..YEAH!!!!!!!!!!..

hehehe akhir nye da abes da final exam..huurmm cuti!!!!!!!!!!!! but 3 mggu je,apa lg duk umh membsr kan bdn la nmpk nye..

TDO+MKN+MNM+ON9+JLN2 = GEMOK

hurmm tu la keje aku klo duk umh,nk dating ngan org terchenta x
bley..so
sad..=(

org harap syg phm n bersabar ngan situasi yg kte hadapi nie k..

LUV U SO MUCH SYG.. <3>

Monday, August 31, 2009

~BeRbUkE pOsE~



















hehehe 1st pose tnpa org tersayang (family and my luvly hubby)..sedey..its ok kwn2 kan ade..
so ktorg bebuke kat kuantan..restoran tu dkt ngan hotel vistana,xingat la name dia..tp ok la..sedey bangat dia nye pari bakar..nyum2... =)
then lpk2 sebntr di East coast mall, T.C (telok chempedak) and celebrate bufday Bell....













=(

sedey,sedey dan terus sedey...
aku harap kesedihan ini akn betkr menjadi kegumbiraan buat kami nnt..

~amin~

i'm so sorry syg

(-_-)

Monday, August 24, 2009

~SeLaMaT BeRpUaSa SuMe~



assalamualaikum....
kami disini ingin mengucapkan


"SELAMAT MENJALANI IBADAH BERPUASA"



jgn x pose plak tau n jgn lupe nk g smbhyg terawikh k..



xoxo


~ChiPs CriPs~

Saturday, August 15, 2009



look down at ur chest

n

a little to the left

thats where i am

n

thats where i'll always be




~...mE...ShOPaHoLiC...~


hehehe nk lps geram psl yg bil aritu..so lets go 4 shopping.. =) hepppiiii bangat...


last thursday,g shop' ngan cik zela kte kat BB..huhuhu kat sane ktorg cam da 14 thn x g shop' n tgk baju (pd hal br 2 mggu) ..sume nye chantek2 gitu n hg pun bley tahan..


klo bab bab shop' nie bg je kat ktorg,mmg jln je n make sure mst ade duet yg ckup la..klo x telan air liur je la..kuikui


kat ats nie la hasil nye..hehe suke2..


then yg paling besh sekali dpt hand bag nie ngan hg yg btol2 b'patutan..mmg besh.. ;)





p/s: ehem,ehem,ehem... ade org tu nnt dpt bju raya dr kte(yg dlm beg plastic tu)..hehehe

suke x syg??






~CaN i....???? ~


hehehehe..syg can we go 2 "Baskin Robbins"...
nk order bende nie nnt k..kte mkn puas2..
nyum..nyum..aritu mkn ngan cousin kat
damansara..
plezzzzzz.... ;)

CaRi UnTuNg Maaaa...


tension gler bile ingat bende nie..cam bodo je..haihhhh arghhhhhh btol2
marah nie...
nk dkt sebln aku da wat "suspend accnt" ngan dorg nie..tym
aku wat tu bil aku br RM245 je...tuptup..

"suspend accnt" yg b'maksud accnt korg akn d
bekukan
selama 90 hari..so korg nye charge blnan xakn bejln la....lbh krg cam
tu..

last wk aku nk g byr,tny punye tny alih2 bil
nie da RM279.55...perghhh menyirap btol darah aku tym tu..mmg cam nk tumbok je
muke apek tu+tuan punye compny nie..ckap da suspend tp np charge bln2 jln
gak..cam
ibab btol la...nsb da ade duet,dgn ati
yg amarah trs la byr kat
ibab2
tu..cr untung dr
ctu dorang nie..


ahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! sudah la..pas nie
klo nk pkai,pkai je prepaid,so dorg xbley nk
tipu.. btol x kwn2...hehe



p/s: nk lps kan tension g mnm coffee n roti
bkr kat
bread toast
..nyum nyum..sdp2...


~tension yg amat sgt..mari mnm..~


Wednesday, August 12, 2009

~ aLoNe ~

Guess wat, my hubby go out 4 outstation..so sad..sob..sob..sob ;(
its ok la,nk cr rezeki la kate kan..but syg u must promise me
dats u ...................


  • dun noty2 kat sane

  • dun 4get to call n msg me

  • make sure syg finish ur work cpt2,then nnt bley jumpe

p/s: syg,take care ur self..drive carefully n safety(ingat la org t'syg
=p)



p/s: syg,i'll luv u 4 eva..

Monday, August 10, 2009

PLANTRONICS GameCom 377 Headset


benDa ni daH laMa aku nK beli..Tp mAklumla kewangan xd..Akhirnya aku dpT gak blie...awal2 tu aku p tgok kat subang..nk Blie benda ni tp tgok 337 punya xd....yg ada just 367...yg 367 sbnrnya jenis close ear...kira suara dari luar korang xleh nk dgr...tu yg x best..coz aku main game yg kena sentiasa comunicat...tu yg aku p low yat...cari punya cari skali ada kat low yat..awal2 tu pening coz nk bli seberia ke ,razer ke,org yg plantronic ni...awek aku duk ckp aku suba kumpung barang2 razer ambk je la razer ,em..aku tgok harga razer pnya je dah rm300....aku x ksh sbnrnya tang harga tu...tp bila aku duk pk2 kan...design dia x la gah sgt la ...tp plantronic cun n korang nmpk gah..btul x....lama tu nk pilih2...last aku wat kprts ambk yg nie...

Wednesday, August 5, 2009

My Pc AnD aRc Pc

xRed pC



AMD x2 7850 black edition 2.8Ghz oC to 3.2Ghz,
Team elit 4Gb Ram,
mabo Asus crosshair fomula II,
Xfx 9800gTx,
2 hard disk 32oG n 750G

aRc Pc




AMD x2 5600 2.5Ghz oc to 2.9Ghz
mabo Asus M2n-E,
gigabytE 7600gt,
2Gb ram

razEr gamiNg Mouse Mat

all razer speed n control...one for aRc..n big 4 Me..






My raZer MousE





Monday, August 3, 2009

razer aRcTOsa

3/8/2009..tgh hr org smua p makan...aku p low yat jalan2...coz nk tgok lattop nk bli untk awek aku..then sambil2 aku menyelam..aku minum air skali la...aku dah target nk bli keyboard ni...coz aku minat la kat barang2 razer..aku pun x tau knp...jd korang tgk la bnda aku bli nie...







Mmu BlacK Shot!!!!! 1/2 ogos

ni time kt org tgh setting mouse smua la...

game dah start.... klau x silap kt org lawan juara cs1.6 "attp"tp game ni kt org menang...itu pun jarang kt org x jauh mana.tp gila la lwn ngn juara cs1.6 ni..smua org main 2 maps..tp kt org main 3 maps nk tau sapa menang...coz 1 game klh ngn menang,2nd game pun mcm tu...jd last main kat Xitang...gila2 kt org tapau dia org...160/102

ni adik aku ngn heng87,ngn aRckiller

ha...yg ni mesti korang nk tau sapa...ni la HitO

yang ni kLu korang Nk TAu kan..ni la juara dari SingaPore

Nie TgaH relaX

ni Lak attp...yg awl2 main Tu main 3 maps...tp last kt org jumpa balik..then kt org klh ngn dia org..kt org just dpt kedudukan ke empat je..ok la kan..kat malaysia no 2...power gak team kt org ni..khekhekhe

ini la kumpulan aRc- army ,dari kiri arranc6,xRed,heng87,aRcevill,aRckiller

ni tgh lawan

ni la dia smau budak2 black shot aku...korang mst knl razher kalu x silap..ada dlm gmbr ni..sblh baju putih tu..